joomla templates top joomla templates template joomla
TRÄNING

Pan-Kristianstad bedriver träningsverksamhet på många olika nivåer och på denna sida hittar du en beskrivning av de olika träningsaktiviteterna.
Vad som är på gång kan även ses i kalendern på startsidan .
_________________________________________________________

MÅNDAGAR

På måndagskvällar kl 18.00-19.00 har vi Styrketräning i Parkskolans gymnastiksal (adress: Prästallén 1). Fokus ligger på styrkeövningar där du har din egen kropp som belastning. Fokus på de muskelgrupper som används vid löpning och orientering, där bålstabilitet utgör en viktig del.


TISDAGAR

Kl. 18:00 Klubbträning från klubbstugan i Åhus. Vägbeskrivning
Man tränar det man känner för även om de flesta springer intervaller. På intervallerna brukar vi vända löpriktning mellan vissa intervaller för att hålla gruppen väl samlad. Om man inte vill springa intervaller finns det många andra möjligheter: En löprunda i behagligare tempo, en promenad längs stranden eller en runda med karta i skogen. Efteråt är det dusch, bastu och mat i klubbstugan (en liten slant, 20 kr, för maten).

ONSDAGAR

Kl. 18:30 varje onsdag finns möjligheten att träna tillsammans med Kristianstad Löpargrupp, som Pan-Kristianstad håller i. Löpargruppen utgår ifrån ICA Maxi Kristianstad. Medlemskapet i Kristianstad Löpargrupp är gratis. Det enda som krävs är att du registrerar dig med mejladress, för att på så sätt få ditt medlemskort. Ett medlemskort som ger dig en rad olika förmåner. Mer information om detta finner du under fliken Löpning >> Kristianstad Löpargrupp här på hemsidan!


TORSDAGAR

Förmiddagar: Träning med Polarna. Varje vecka samlas pensionärsorienterarna och springer en bana under torsdagsförmiddagen. Dessa träningar hålls på olika platser runt om i hela Skåne.

Kvällstid: Träning i orientering. Här erbjuds banor som passar alla - Ungdom, bredd och elit. Se hemsidan för senaste nytt. Översiktsprogrammet ser du under fliken Träning >> Träningsprogram.

FREDAGAR

Under större delen av året (sept/okt - maj) har vi även särskild klubbtid i Tivolibadet. Simning och vattenlöpning är utmärkta alternativa träningsformer för att hålla sig skadefri. Se hemsidans aktivitetskalender för mer information. Fredagar kl 15:30-16:30 är vår klubbtid. Då har vi två banor bokade för Pan-medlemmar.


UNDER VINTERHALVÅRET ÄVEN:


LÖRDAGAR

09:30 Långpass på stigar och i skog. 


SÖNDAGAR

10:00 Vintercupen. Orienteringsbanor för alla med Sport-Ident (elektronisk tidtagning). Samarbete med FK Göingarna, Härlövs IF och FK Åsen.
Se Vintercupen bland våra olika arrangemang på förstasidan.

Löppass på Balsberget på söndagseftermiddagarna. Mer info om detta inom kort.

Kontakt

Fäladsgatan 6
291 59 Kristianstad
epost: kansli(at)pan-kristianstad.nu