joomla templates top joomla templates template joomla

Arvid Björk ny i elitgruppen

den .

Lillasyster Alva (och mamma Sussi) är Panare sedan några år tillbaka. Nu får Alva sällskap av brorsan Arvid som efter att ha legat lite lågt några år med bl.a. lumpen nu har börjat satsa mer igen. Med deltidsjobb i Göteborg har Arvid efter att ha muckat i juni kunnat lägga mycket fokus på sin träning. I sin nya klubb ser han bl.a. fram emot att springa de stora stafetterna för Pan-Kristianstad. 

Här följer en kort intervju med Arvid: 

 Hej Arvid!

* När började du orientera?
- Jag var tillräckligt liten för att inte komma ihåg när jag började. Fick följa med på tävlingar redan när jag låg i en barnvagn.

* Vad gör du mer än tränar om dagarna?
- Just nu så jobbar jag på löplabbet i Göteborg.

*Andra fritidsintressen/hobbies?
- Jag gillar friluftsliv så som vandring, klättring. Gillar också utförsåkning och då främst i formen av att tura på olika toppar utanför liftsystemen.

* Skulle du vilja beskriva en träningsvecka för dig nu under vintern (grundträningsperiod)?
- Ser ofta ganska olika ut från vecka till vecka men generellt så brukar jag köra 3-4 hårdare pass som jag bygger veckan runt. 2-3 av dom är tröskel och det sista brukar vara hårda backintervaller. Utöver det så fyller jag ut med lite lågintensivt, cykel och även simning en gång i veckan. Slutligen så brukar jag få in ett långpass också.

* Varför föll valet på Pan-Kristianstad?
- Dels för att resten av familjen springer för Pan men också på grund av alla trevliga människor och klubbens fina resultat på bland annat stafetter  under senaste åren. 

* Musik du gillar?
- Har en väldigt bred musiksmak men här är en låt jag lyssnat mycket på på senaste. ”Feel Like Makin’ Love (feat. Roberta Flack)” av supershy och Roberta Flack

* Favoritdistans i orientering?
- Alla är rätt schyssta!

* Favoritterräng?
- Ska inte vara för stenigt bara.

Arvid Björk 700

Arvid Björk

 

Vi hälsar Arvid varmt välkommen till klubben! - Hoppas att du kommer att trivas hos oss i Pan-Kristianstad!

 

 

Kontakt

Fäladsgatan 6
291 59 Kristianstad
epost: kansli(at)pan-kristianstad.nu