joomla templates top joomla templates template joomla

Hemlängtan Nyårsafton

den .

Bild Hemlängtan 2

En lika trevlig som gammal tradition är löpträningen på Nyårsaftonens förmiddag som går under namnet Hemlängtan. Vi åker iväg med buss, i år söderut mot Brösarp, för att sedan springa tillbaka till det hägrande slutmålet i Furuboda. Bansträckningen går på stigar och i lättlöpt strandskog, så det passar utmärkt för både löpare och orienterare. Även du som inte är medlem i Pan-Kristianstad är varmt välkommen. 
Efteråt kommer det finnas enklare fika och bad. Simhallen är bokad 10-12. 

Plats: Furuboda parkering/badhus

Tid: Samling 08:10. Bussen går kl 08:30 och är man inte på plats då så missar man den.

Transport: Vi kommer att åka med inhyrd buss och hoppa av på olika ställen beroende på hur långt man skall springa.

Sträckor: Ca 5, 10, 15, 20, 25 km. Banorna kommer att vara något mer löpvänliga än vanliga orienteringsbanor då fler och fler löpare har varit med de senaste åren, vilket vi tycker är väldigt roligt! Det går naturligtvis lika bra att ta en mer kuperad väg genom skogen, för den som önskar det. Det kommer även finnas möjlighet att springa en orienteringsbana direkt från Furuboda ca 5 km.

Kartor: Vi kommer att använda oss av varierande kvalité på kartor.

Bad: Mellan 10:00 till 12:00 finns det möjlighet att duscha/bada på Furuboda badhus.

Anmälan: Anmälan görs HÄR. Fyll i namn, ev. klubbtillhörighet (t.ex. Pan) och önskad distans. Anmälan senast den 28 dec kl 20:00.

Fika: Vi kommer att ordna enklare fika efter träningen för att få upp energin igen. Vi har tyvärr svårt att ordna med specialkost. Vätska kommer att finnas tillgänglig längs banan.

Kostnad: För medlemmar 50 kr. För icke-medlemmar: 80 kr. I priset ingår följande: buss, karta, fika, bad och ett trevligt sällskap. Barn under 10 år är det gratis för oavsett klubbtillhörighet. OBS! Ta med JÄMNA pengar då vi inte kommer ha möjlighet att växla i någon större utsträckning. 

Mvh
Pan-Kristianstad gm Marcus Bill 0702-742196

Väl mött den 31 dec.


Bild hemlängtan

Kontakt

Fäladsgatan 6
291 59 Kristianstad
epost: kansli(at)pan-kristianstad.nu