joomla templates top joomla templates template joomla

Förändringar i elittruppen

den .

Lena vänder hemåt
Lena Eliasson-Lööf har tagit beslutet att kliva vidare och engagera sig mer i föreningen på hemmaplan, Västerviks OK, där hon bor med familjen sedan några år tillbaka.

Tack Lena för alla värdefulla insatser, både som löpare och som tränare/bollplank i klubben, som du gjort under din tid i klubben. Vi minns bl.a. SM-stafetten 2018 där Lena var med i kampen om medaljerna på sistasträckan, där laget slutade på en fin femteplats. 10-mila i Skåne 2019 och Tjoget samma år är andra tävlingar där hon var med och i högsta grad bidrog till framstående lagresultat.


Elin och Nelly går samma väg

Elin och Nelly Carlsson väljer också att byta till Västerviks OK, som känt att de vill testa något nytt för att komma vidare i karriären. Från klubbens sida vill vi tacka er för alla fina stunder och insatser i klubben, och många sådana har det blivit under er period i föreningen (2015-2021). För Elin blev det bl.a. ett antal SM-medaljer som junior, där många säkert minns den soliga höstdagen i Jämjö 2016, när Elin bärgade SM-guldet till klubben i D20-stafetten. Även Nelly har sprungit hem flera SM-löv (topp 10) genom åren, där den finaste valören är bronsmedaljen från Ultralång-SM 2019.

Med Världscuptesterna i Idre i slutet av månaden avslutar Elin och Nelly sin Pan-sejour. - Lycka till i er fortsatta satsning!

 

 

Kontakt

Fäladsgatan 6
291 59 Kristianstad
epost: kansli(at)pan-kristianstad.nu