joomla templates top joomla templates template joomla

EM-brons till Gernot Kerschbaumer på långdistansen!

den .

Vilken avslutning på EM i Schweiz!
Nicolas Rio var med i Frankrikes bronslag på stafetten och Gernot Kerschbaumer tog brons på den avslutande långdistansen!
EM-brons till Gernot!
Under de senaste 15 åren har Gernot sprungit många internationella mästerskap på seniornivå och en åttondeplats på VM var fram till idag den främsta placeringen. För idag kom så äntligen den efterlängtade fullträffen! Långdistansvärldsmästaren Olav Lundanes och den dubble europamästaren Mathias Kyburz var de enda två som lyckades rå på Gernot idag. På en brutal långdistans med över 900 m stigning. Grattis Gernot till dagens fenomenala prestation!


Gernot EM brons 600x450
Gernot med bronsmedaljen i handen.

Brons till Nicolas på stafetten!
Nicolas Rio och Frankrike tog i lördags brons på EM-stafetten! Nicolas sprang förstasträckan, Lucas Basset andra och Frederic Tranchand avslutade. Norge tog guldet före storfavoriten Schweiz. 23-årige unge Nicolas, som gör sin tredje säsong i Pan-tröjan, går från klarhet till klarhet och har på allvar börjat etablera sig i den yppersta världseliten. 13:e-plats på medeldistansen tidigare i veckan och idag kom alltså första medaljen på ett internationellt mästerskap på seniornivå. 
Nicolas EM brons stafett
Nicolas i mitten efter att Frankrike sprungit hem bronset.

Kontakt

Fäladsgatan 6
291 59 Kristianstad
epost: kansli(at)pan-kristianstad.nu