joomla templates top joomla templates template joomla

Lisa Hedström 1930 - 2018

den .

En mycket tråkig nyhet har nått oss från Göteborg. 
Lisa Hedström med många många år i Pan-dressen har den 3 februari 2018 hastigt lämnat oss efter ett träningspass i skogen.
...
Lisa Hedström vår älskade mamma har 3 februari hastigt lämnat oss. 
Det som hänt går ännu inte att förstå. Lisa som hade så mycket energi och spring i benen. Som såg fram emot vårsäsongen. Tävlingar i Danmark och ett nytt veteranmästerskap i sommar. Som hon längtade!

Lisa hittade till orienteringen i slutet av sextiotalet då vi började tillsammans hela familjen. I OK Pan lärde vi oss så småningom hitta rätt och att verkligen tycka om sporten. Orientering visade sig vara precis rätt för Lisas nyfikenhet, reslust och tävlingsinstinkt. Det blev med åren många spännande resor. Ofta med Peo Bengtsson på Höst-öst turnéerna och världen runt. Skånsk och kontinental terräng var det hon gillade bäst. Och på senare år sprintorientering. I sprint kom Lisas första guld på WMOC i Göteborg 2015. Året efter i Tallinn blev det guld på långdistans.

När Lisa flyttade till Jonsered blev det efter viss övertalning övergång till GMOK. Hon hittade nya träningskompisar i klubbstugan på tisdagarna och andra veteranträningar i distriktet. Skaffade jobb på IP-skogen på måndagarna där hon höll ordning på både orienteringsskärmar och IP-skogengubbar.

Tack för all glädje, inspiration och kärlek

Lena Hermansson och Björn Östman med familjer  

...

Begravningen äger rum kl. 13.00 den 28 februari i Kvastekulla kapell, Partille. Efter begravningen, ca. kl. 15.00, hålls en minnesstund i klubbstugan. Välkomna till begravning och minnesstund. Anmäl till minnesstunden i kalendern så vi kan fixa något att äta (kalendern på GMOK:s hemsida).


Veteran VM Peo Inga Lisa 580x620

Peo Bengtsson och Lisa Hedström. Bilden är från Veteran-VM i Göteborg 2015.Kontakt

Fäladsgatan 6
291 59 Kristianstad
epost: kansli(at)pan-kristianstad.nu