joomla templates top joomla templates template joomla

O-ringen Etapp 1

den .

I dag startade sommarens roligaste orienteringsvecka, nämligen O-ringen. 2017 går O-ringen i de värmländska skogarna och Pan Kristianstad ställer upp med 34 löpare varav 12 st i elitklass. 

Efter första etappen så har vi 2st topp 10 placeringar varav Oscar Modigs andra plats i H18 var klubbens bästa placering. Katarina Fast tog sig in på en fin 7e placering i D50M. Bland elitlöparna så stod nyförvärvet Ola Martner för dagens bästa placering, en 18e plats men inte långt efter kommer Line Cederbergs 20e placering.  Det började tufft för oringendeltagarna, backigt, mycket blåbärsris och väldigt varmt, men om du fick ett fint stråk ovanpå höjderna kunde du springa på riktigt fort. Redan under första etappen så spreds löparna ut inför jaktstarten. Det har bommats mycket, men det har såklart även spikats en del. På dagens etapp var det fram för allt orienteringen som var viktig, för inte var det enkelt inte.

Hemsidan kommer uppdateras varje dag under den närmaste veckan, både med uttalanden från löpare men även bilder. Så även om dagens inlägg var kort och utan bilder, så håll ut, O-ringen veckan har bara börjat.  


Kontakt

Fäladsgatan 6
291 59 Kristianstad
epost: kansli(at)pan-kristianstad.nu