joomla templates top joomla templates template joomla

Natt-SM och Swedish League

den .

Även denna helg har det tävlats flitigt runt om i Sverige. Utanför Hallsberg avgjordes under fredagskvällen natt-SM, som i år även ingår som en deltävling i Swedish League.

SL1


Hems1
Gernot på andraplats efter en tredjedel av banan.

Gernot inledde den tuffa banan på bästa sätt och var efter drygt en tredjedel på en andraplats. Efter en lite knackigare avslutning blev det till slut en femteplats i SM-klassen. Bland övriga Panare som tävlade kan nämnas att Elise Josefsson gjorde debut på natt-SM med en 23:e plats i D18-klassen.

Under söndagen fortsatte Swedish League-cirkusen med deltävling fyra arrangerad av IK Hakarpspojkarna strax utanför Jönköping. Det bjöds på rejäla långdistansbanor med intressant vägvalsproblematik. Återigen var det Gernot som placerade sig bäst bland våra löpare genom en niondeplats. Även Simon Wikström visade sin höga kapacitet genom en elfteplats i H20-klassen, och i D21-klassen löpte Ursula in på en fin tolfteplats.

Vidare kan vi även notera att Gustaf visar 10-milaform genom att springa hem segern i Odenracet i lördags. Några löpare valde istället att ladda för kommande helg genom ett kortare läger i Göteborg med träningar i relevant terräng och mycket uppsnack givetvis. Nu laddar vi för vårsäsongens höjdpunkt nästa helg!

Nedan följer ytterligare några bilder på våra löpare från söndagens tävling:

SL2
SL3
SL4
SL6
SL7

Kontakt

Fäladsgatan 6
291 59 Kristianstad
epost: kansli(at)pan-kristianstad.nu